Ni får en egen hemsida med webbutik från matbox.nu som är anpassade för er med ert egna firmanamn på er restaurang samt ensamrätt på erat lokala område som vi tillsammans kommer överens om.

Denna kan ni lägga in som en länk på eran befintliga hemsida om ni har en sådan.


Betalning från era kunder som sker i eran egen matbox.nu webbutik går direkt in till erat konto som vi lägger upp vid uppstarten (detta sker via Stripe som tillhandahåller dom flesta betalningsmetoderna mot en avgift som går direkt till dom).


Ni betalar en uppstarts kostnad samt månadskostnad på faktura direkt till oss.


Vi marknadsför matbox med säljbrev till era kunder och våra befintliga kunder som kan finnas på ditt lokala område minst en gång i månaden.


Er restaurang lägger vi också upp på den centrala matbox sidan som vi marknadsför både via Facebook och INSTA gram och via annan media.


Ni har också möjlighet att lägga in egna rätter om ni inte vill använda er av våra färdiga recept på mat som finns på huvudsidan www.matbox.nu dessa byter vi ut med jämna mellanrum.

Från början kan vi hjälpa er att lägga upp era egna rätter om ni önskar (samtidigt som vi utbildar er hur man gör det själv för det är en enkel sak att göra).


Om ni vill använda er av våra färdiga maträtter så behöver ni inte lägga ner någon tid på administration själv utan det gör vi samt att ni får recept på samtliga maträtter som finns på webbutiken av oss.

Vi har också då färdiga kost-priser /portion som är framräknande enligt recepten vilket gör att ni lätt kan se hu mycket ni tjänar på boxarna.


Tomma matboxar och etiketter köper ni direkt av oss alternativt att ni köper en egen etikett skrivare av oss med tiden.


Matboxarna är återvinningsbara och går mycket bra att diska (vi kör med ett system där kunderna kan lämna in dom sköljda till restaurangen och få en krona st för dom när dom lämnar tillbaka dom och det vill vi att ni gör också för att tänka på miljön.


Om ni använder er av våra färdiga recept på maträtterna så kan vi leverera dom förtryckt med innehållsinformation och näringsvärden på etiketterna ni fyller endast i tillverknings datum och bäst före datum (vi kan även göra det på maträtter som ni har själva på er lokala sida mot en tilläggskostnad).


Vi kan också hjälpa er med att skriva avtal och förhandling om ni får in stora kunder så som förskolor, äldreboende, behandlingshem eller stora företag.


Ju fler vi blir som är anslutna till matbox.nu gör att vi kan förhandla till oss bra gemensamma inköpsavtal på råvaror mm (tillsammans blir vi stark).


Lokalt marknadsförings material kan vi också hjälpa er med mot en tilläggskostnad.


Vi kommer i framtiden ta ut en liten avgift på omsättningen för att ha till gemensam marknadsföring mm som kommer vara till nytta för alla anslutna restauranger

.

Det går ganska fort att bli ansluten till matbox.nu (för närvarande 1–2 veckor sedan påskrivit avtal).

Vill ni gå med i matbox.nu så kontakta oss på info@matbox.nu

Du som har en egen restaurang kan gå med i www.matbox.nu

Till en mycket låg uppstarts kostnad.